Zempléni Településszövetség

Zemplén együtt van!

Kapcsolat

Zempléni Településszövetség


Székhely:
 
Bodrogkeresztúr
Kossuth út

E-mail:info@ztsz.hu

Adószám: 
18416259-1-05

Bankszámla szám:

K&H Bank Zrt. 

1040 0332 5052 7071 6872 1001

2021. ZTSZ Nap Bőcsön

2021.08.30.

2021. ZTSZ Nap Bőcsön

A Zempléni Településszövetség 2021. augusztus 28-án BŐCSÖN rendezte meg a hagyományos –ez évben immár 24.– ZTSZ Napot.

„Nem újrakezdés, hanem folytatás!”

Huszonnegyedik alkalommal rendezte meg idén tagjainak nyári, ünnepi találkozóját a Zempléni Településszövetség. A kényszerű egy év kihagyás után Bőcs község önkormányzatával karöltve és a település Falunapjával összekötve, 2021. augusztus 28-án tartották a ZTSZ Napot.

A helyiek meglepetéssel várták a vendégeket. A kútból ez alkalommal sör folyt, és a rendezvény helyszínén kínált „frissen fejt bőcsi tejről” is kiderült megkóstolásakor, hogy természetesen az is bőcsi sör. 

A Falunap megnyitása után a szövetség ünnepének nyitórendezvénye következett. A színpadon helyet foglaltak a korábbi rendezők, a kitüntetettek, a települések polgármesterei. A meghívottak között volt dr. Koncz Zsófia országgyűlési képviselő, aki maga is támogatta a rendezvényt.

Nagy László polgármester köszöntő szavai után Májer József, a közelmúltban újraválasztott szövetségi elnök nyitotta meg a rendezvényt. Megköszönte, hogy Bőcs harmadik alkalommal adott helyet a rendezvénynek. Kiemelte, hogy a szövetség nem újrakezdi az emberekkel való találkozást, hanem folytatja. Mindenkinek jó szórakozást kívánt, majd felkérte a képviselőasszonyt beszéde megtartására. Dr. Koncz Zsófia köszöntötte a 71 tagú szövetséget, és örömét fejezte ki, hogy ilyen nagy múltú egyesület van jelen Zemplén közéletében.

A zászlószalag felkötése után bejelentették, hogy 2022-ben Hercegkút község fogja megrendezni a ZTSZ Napját.

A továbbiakban a térség amatőr kulturális csoportjainak fellépésével folytatódott a rendezvény.

Köszönjük minden résztvevőnek – és köszönjük Bőcsnek!

vissza